[Skip Header and Navigation] [Jump to Main Content]
האגודה לצדק סביבתי בישראל
  • דף הבית
  •   |  
  • אודות
    • רקע
    • צוות וועד מנהל
    • תומכים
  •   |  
  • תקשורת
  •   |  
  • ניוזלטר
  •   |  
  • המלצות
  •   |  
  • גלריה
  •   |  
  • צרו קשר
  • עברית
  • English
  • العربية
האגודה לצדק סביבתי בישראל
[Jump to Top] [Jump to Main Content]

תחומי פעילותפעילות האגודה לצדק סביבתי בישראל

  • צדק אקלימי - מחקר מדיניות אקלים חברה וכלכלה
  • צדק סביבתי ללא גבולות
  • מגדר וסביבה
  • משילות סביבתית, דמוקרטיה סביבתית - מקומי, אזורי, בינלאומי
  • מדיניות צדק סביבתי - ניירות עמדה,דוחות מחקר, דיונים
תנאי שימוש



האוכל של עשירים מזהם יותר

תחומי פעילות:
  • צדק אקלימי - מחקר מדיניות אקלים חברה וכלכלה
תגים:
  • טביעת רגל פחמנית ממזון
  • צרכנות וסביבה
גיאט מילמן, האגודה לצדק סביבתי   |  שלישי, 01-אפר'-2014
העוקץ, - http://www.haokets.org/2014/04/01/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C-%D7%A9%D7%9C-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%94%D7%9D-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8/

ההשלכות ההרסניות של גזי חממה פוגעות לכאורה בכולם. אולם, העשירון העליון פולט הרבה יותר גזים מהעשירון התחתון בעוד שהתחתון מוגן פחות מפני הנזקים. מחקר ראשון מסוגו מראה את אי השוויון בפליטת גזי חממה כתוצאה מצריכת מזון אופיינית לעשירונים השונים

Share this